Görsel İçerik Dünyasına Adım: Dijital Burhan İle Canva Tasarım Atölyesi

Görsel İçerik Dünyasına Adım: Dijital Burhan İle Canva Tasarım Atölyesi
08.03.2024
547
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Dijital Burhan İle Canva Tasarım Atölyesi” Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dijital tasarımın inceliklerini sunmayı amaçlayan atölyede Sosyal Medya Danışmanı Burhan Yeşil, Canva’nın Resmi Topluluk Elçisi olarak katılımcılara değerli bilgiler aktardı.

Yeşil, açılış konuşmasında, dijital tasarımın önemine vurgu yaparak, “Günümüzde dijital platformlarda görsel içeriklerin etkisi giderek artıyor. Bu nedenle, tasarım becerileri kazanmak, iletişim alanında önemli bir avantaj sağlar” ifadelerini kullandı.

Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan atölyede, Canva’nın kullanımıyla ilgili pratik bilgilerin yanı sıra, dijital pazarlama stratejileri, sosyal medya içerik üretimi ve görsel içeriklerin etkili kullanımı üzerine de bilgi verildi. Yeşil, “Canva, herkesin kolayca kullanabileceği bir araç olmasının yanı sıra, görsel içeriklerin hızlı bir şekilde oluşturulmasını sağlayarak zaman tasarrufu da sağlıyor” şeklinde konuştu.

Etkinlik, katılımcıların interaktif bir şekilde uygulama yapmalarına olanak tanıyarak, Canva üzerinde pratik deneyim kazanmalarını sağladı.

Haber ve Fotoğraf: Deniz Ay Usta


547 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.