Gök Gürültülü

Gıda Mühendisliği Bölümü Tanışma Toplantısı

01.10.2013

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle Tanışma Toplantısı düzenlendi.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünü kazanan öğrencilere yönelik tanışma toplantısı, 30 Eylül Pazartesi günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda, bölüm öğretim üyelerini tanıma fırsatı bulan öğrencilere 8 yarıyıl boyunca alacakları dersler, ders içerikleri, ders malzemeleri, stajlar, ders muafiyetleri, SABİS ve sınıf geçme sistemi gibi öğrencilerin ihtiyaç duyacağı bilgiler verildi.

30/09/2013 – ST