Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması

Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması
10.02.2014
594
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması’nın 2’ncisi düzenlenecektir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak, dilin doğru, etkin bir şekilde kullanılmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Ecdadın, (Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet, Hz. Mevlana, Yunus Emre) Kurutuluş Savaşı, Çanakkale, Malazgirt Zaferi konu başlıklarında, ‘Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması’nın 2’ncisi düzenlenecektir.

Yarışmaya 14-29 yaşları arasında ki gençler, 03 Ocak – 28 Mart 2014 tarihleri arasında elektronik başvuru formunu doldurarak başvurabileceklerdir. Başvuru formuna ve yarışma afişine genclerdenecdadamektup.gsb.gov.tr adresinden ulaşabilir.

Sonuçlar üç kategoride (1. kategoride Ortaokul-Lise, 2. kategoride Üniversite, 3. kategoride okumayan 14-29 yaş arası gençler) değerlendirilecek olup, her kategoride dereceye giren ilk üç kişiden birinciye tablet bilgisayar ve Bakanlık kitap seti, ikinciye akıllı telefon ve Bakanlık kitap seti üçüncüye Bakanlık kitap seti ödül olarak verilecektir.

10.02.2014 – MA

 
594 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.