Rüzgarlı

Genç Akademisyen Toprağa Verildi

31.01.2016

Sakarya’nın Hendek ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ünal Atakan Kahraman Adapazarı’nda toprağa verildi.

Sakarya’nın Hendek ilçesi yakınlarında 29 Ocak 2016 Cuma günü meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yrd. Doç. Dr. Kahraman, daha önce Sakarya Üniversitesi’nde görev yapmıştı. Bir çocuk babası 33 yaşındaki genç akademisyenin ölümü büyük üzüntüye yol açtı.

Kahraman’ın Adapazarı Orhan Cami’nde kılınan cenaze namazına Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Düzce Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi’nden çok sayıda akademisyen, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Ünal Atakan Kahraman, Adapazarı Emirdağ Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Genç akademisyenin ölümü dolayısıyla çok üzgün olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas “çok üzgünüz, çok değerli bir akademisyeni kaybettik” ifadelerini kullandı.

31/01/2016 – HAY