Geleneksel Türk Sanatları Sergisi sanatseverlerle buluştu

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümünün düzenlediği sergi STMF’de sanatseverlerin ilgisine sunuldu

Türk Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin; Öğr. Gör. Tuba Marmara tarafından yürütülen Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamındaki çalışmalarından oluşan sergi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 2.kat koridorunda izleyiciyle buluştu. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen sergi, STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turğay, Dekan Yardımcısı Doç. M. Hülya Doğru, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Didem Atiş ve akademisyenler, yoğun bir öğrenci ve izleyici katılımı ile açıldı.