G-FAST Hızlandırma Programı Başlıyor

G-FAST Hızlandırma Programı Başlıyor
19.09.2023
6.592
A+
A-

Sakarya Teknokent Tarafından Girişimciliği Destekleyen G-FAST Hızlandırma Programı Başlıyor.

Geleceğin girişimcilerine ihtiyaç duydukları yetenekleri kazandırmayı ve Türkiye girişim ekosistemindeki kaliteli girişimlerin sayısını artırmayı hedefleyen G-FAST Hızlandırma Programı; teknoloji tabanlı, inovatif ve ticarileşme potansiyeli yüksek iş fikirlerini destekleyecek. Henüz şirketleşmemiş girişimcileri desteklemeyi amaçlayan program, iş fikirlerini eğitimler ve mentorlar ile destekleyerek ticarileşebilir iş modellerine dönüştürmeye yardımcı olacak.

Başvurular 19 Eylül 2023 Tarihinde Başlıyor

19 Eylül’de başlayacak olan başvurular 15 Ekim Pazar günü sona erecek. Başvuruların değerlendirilmesi ise 16-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

G-FAST Hızlandırma Programı kapsamında girişimciler 23 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında, Problem Keşfi Eğitimi, İş Planı Oluşturma Eğitimi, Muafiyet ve Teşvikler Eğitimi, İş Modeli Kanvası Eğitimi, Temel Fikri Haklar Eğitimi, Şirketleşme ve Finansal Yönetim Eğitimi, Mentör Görüşmeleri, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi alacak. Son olarak 6-12 Kasım tarihlerinde sunumlarını hazırlayan girişimciler için, 15 Kasım’da yatırımcı sunumu ve final etkinliği düzenlenecek.

“Girişim Ekosistemini Desteklemeye Devam Edeceğiz”

SAÜ Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu, “İş fikri olan, inovatif ve ticarileşme potansiyeli yüksek tüm girişimci adaylarını yaş sınırı olmaksızın bu programa bekliyoruz. G-FAST Hızlandırma Programımız sonucunda kurumsal hayatla girişimcilik ekosistemi arasında bir köprü görevi göreceğiz. Sakarya Teknokent olarak yerli girişim ekosistemini desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi.

 

G- Fast Girişimci Hızlandırma Programı Başvuru Formu’na aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://form.jotform.com/adapto/gfast-2023


6.592 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.