Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu

10.05.2018

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından dördüncüsü düzenlenen ‘Benim Gözümde Sapanca-2018’ Sapanca konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı Sapanca MYO sergi alanında geçekleştirildi.

Sapanca’nın doğal, kültürel ve yapısal özelliklerinden oluşan fotoğraf yarışmasında genel kategoriden 3 kişiye başarı ödülü, 11 kişiye özel ödül, 13 kişiye de sergileme ödülü ve lise kategorisinden ise 3 kişiye başarı ödülü, 1 kişiye özel ödül ve teşekkür belgesi verildi.

Bu yıl ilk defa liseler arası “Liseli Gözünden Sapanca” kategorisi de yarışma şartnamesine eklenerek liseli öğrencilerin fotoğraf sanatına ve Sapanca konusuna odaklanmaları sağlandı.

Kazananlara ödülleri takdim edildi

Birincilik Ödülü kazanan Hasan İçel’e ödülü Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, İkincilik Ödülü kazanan Mustafa Yiğit’e ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Üçüncülük Ödülü kazanan Orhan Bektaş’ a ödülü Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım tarafından takdim edildi.

Sapanca MYO Özel Ödülü kazanan Gülay İlhan’a ödülünü Öğr. Gör. Duriye Aydeniz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödüllerini kazananlar Bahadır Ulukaya, Berat Fehmi Akkaya, Beytullah Çelik’ e ödülünü Yüksekokul Müdür Yard. Öğr. Gör. Erdinç Cesur, SAYDER Özel Ödülünü kazanan Eren Erenbilge’ ye ödülünü Yüksekokul Müdür Yard. Öğr. Gör. Adem Gümüşel, SAKÜT Özel Ödülünü kazanan Çetin Korkmaz’ a ödülünü SAKÜT Başkanı Sanatçı Yönetmen Cemal Karaağaç, SAGÜSAD Özel Ödülünü kazanan Songül Eren’ e ödülünü Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar, SOPALİ Özel Ödülünü kazanan Kezban Türkoğlu’ na ödülünü Önder SOLMAZ, BERCESTE Özel Ödüllerini kazananlar Tekin Özcan ve Nihat Kolunsağ’ a ödülünü Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esra Çelik, Rauf Bıçakçı Özel Ödülünü Kazanan Hafize Zorlu’ ya ödülünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Serpil Çiğdem, Liseli Kategori Sapanca MYO Özel Ödülü ve Üçüncülük Ödülü kazanan Rümeysa Topçu’ya ödülünü Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Liseli Kategori  İkincilik Ödülü kazanan Bahadır Çelik’e ödülünü Öğr. Gör. Demet Örgüt, Liseli Kategori  Birincilik Ödülü Kazanan Zeynep Çakıroğlu’ na ödülünü Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Okutman Gülay İnce verdi.

Kültürel değerlerimizi önemsiyoruz

Törende konuşan Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca’nın doğal güzelliklerinin yanında kültürel zenginliklerinin de olduğunu, Sanatçı Hasan İçel’ in çektiği birinci gelen fotoğrafın yorgancı ustası Selahattin Dayal’a ait kaybolmaya yüz tutmuş yorgancılık mesleğini gün yüzüne çıkaran fotoğraf olduğunu vurguladı. Kültürel değerlerimizi gün yüzüne çıkardığı için Hasan İçel’e, Sapanca’da sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’ e, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Servet Sezgin’ e ve okul Hocalarına teşekkür etti.

10.05.2018 – YC