Fizik Öğrencileri SAÜ’de Buluşuyor

Fizik Öğrencileri SAÜ’de Buluşuyor
10.03.2012
669
A+
A-

Bu yıl 8.si düzenlenecek olan ‘Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi’ne, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ev sahipliği yapacak.

SAÜ Fizik Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik 24-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Her yıl, bir üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen “Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi” bu yıl SAÜ’de gerçekleştirilecek. Türkiye’nin ulusal çapta en büyük öğrenci kongresini gerçekleştirmeye hazırlanan SAÜ Fizik Topluluğu’nun organize ettiği kongrede, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı ve Türk Fizik Derneği Başkanı Prof. Dr. Baki Akkuş, Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Yavaş, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bekir Aktaş, Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tomak ve Prof. Dr. Namık Kemal Pak, Rzeszowski University Department Of Physics Dr. Rafal Hakalla ve Dr. Wojciech Szajna gibi bilim dünyasının seçkin isimleri bir araya gelecek.

Kongre’nin Bilim Kurulu’nda ise SAÜ Fizik Bölümü Öğretim Üyelerinin yanı sıra Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Karabacak yer alacak.

11/03/2012 – YC


669 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.