Final Haftası 24 Saat Açık Mekanlar

18.05.2015

Sakarya Üniversitesi’nde 18-29 Mayıs arası yapılacak final sınavları için kütüphane, SAÜ Camii 24 saat,  personel yemekhanesi ise geceleri açık olacak.

Başlayan final sınavlarında öğrencilere bütün fiziki imkânların seferber edildiği SAÜ’de, kütüphanede simit ve meyve suyu, SAÜ Camii Külliyesi’nde çay ile çorba ikramı yapılacak.

Final sınavlarında öğrencilere başarılar dileyen SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Final dönemde öğrencilerimizin kampüs içinde veya diğer birimlerimizde rahatça ders çalışabilecekleri, bilgisayara ya da elektronik kütüphaneye girebilecekleri ortamlar hazır. Artık derslik dışı öğrenmelerin, derslik dışı faaliyetlerin çok önem kazandığı günümüzde, biz de buna göre sistemimizi mekânlarımızı, atmosferimizi dönüştürdük” dedi.

18/05/2015 – MA