Felsefe ve Din Bilimleri Semineri Gerçekleştirildi

30.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Seminerleri kapsamında Dr. Arş. Gör. Yasin Bostan tarafından “İbn Sina ve İbn Arabi Düşüncesinde Metafiziksel Epistemoloji” konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Düzenlenen seminerde Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Anabilim Dalından Dr. Arş. Gör. Yasin Bostan konuk edildi. Dr. Bostan, Prof. Dr. Gürbüz Deniz danışmanlığında hazırladığı “İbn Sina ve İbnü’l-Arabi’nin Tanrı Anlayışı ve Mukayesesi” başlıklı doktora tezinin üçüncü bölümü doğrultusunda “İbn Sina ve İbn Arabi Düşüncesinde Metafiziksel Epistemoloji” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bölümdeki akademisyenlerin ve öğrencilerin katılım gösterdiği seminer yaklaşık bir buçuk saat sürdü.