Etkili İletişim ve Beden Dili Kursu

Etkili İletişim ve Beden Dili Kursu
05.10.2012
666
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi’nde “Etkili İletişim ve Beden Dili” kursu açılıyor.

Sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla SAÜSEM bünyesinde açılacak olan Etkili İletişim ve Beden Dili” kursu, Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık koordinatörlüğünde verilecek.

Katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlayan kursta, İnsan tabiatını tanıma, Etkili ve güzel konuşma, Etkin dinleme, Empati, İletişimde ilk izlenim ve önemi, Beden dili, Beden dili kodları, İş yaşamında beden dili, İletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konuları ele alınacak.

13-21 Ekim 2012 tarihleri arasında hafta sonları düzenlenecek olan “Etkili İletişim ve Beden Dili” kursunun ücreti 200 TL olarak belirlendi.

SAÜSEM bünyesinde düzenlenecek olan Etkili İletişim ve Beden Dili” kursu katılmak isteyenler, www.sausem.net adresindeki önkayıt formunu doldurarak başvuruda bulunabilir.

05/10/2012 – YC


666 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.