Etkileşim Londra’da Sanatseverlerle Buluştu

11.06.2013

Türkiye Londra Büyükelçiliği ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) işbirliği ile düzenlenen ‘Etkileşim/Interaction’ isimli sergi Londra’da açıldı.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Nilgün Bilge’nin Clay&Porcelain tekniği ile yapılmış 9 adet soyut heykelinin ve Yrd. Doç.  Neslihan Özgenç’in füzen tekniği ile yapılmış 10 adet resminin yer aldığı sergi 4 Haziran Salı günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışına Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve Başkonsolos Ahmet Demirok ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Sergi, 28 Haziran 2013 tarihine kadar sanatseverlerin izlenimine açık olacak.

11/06/2013 – HM