Esentepe Kampüsünde ‘Kuruluş Osman’ Rüzgârı

12.05.2022

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısı Mehmet Bozdağ ve dizi oyuncuları, Sakarya Üniversitesi’ni (SAÜ) ziyaret etti. Üniversitemize ziyarette bulunan Bozdağ ve oyuncular keyifli anlar yaşadı.

Sakarya Üniversitesi mezunu olan yapımcı Mehmet Bozdağ ile Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul oyuncuları, 11 Mayıs’ta üniversitemizi ziyaret etti. İlk olarak SAÜ Rektörü Prof. Dr. Savaşan’ın makamını ziyaret eden yapımcı Mehmet Bozdağ, mezun olduğundan beri üniversitenin çok değiştiğini, güzelleştiğini ve büyüdüğünü üzerine düşüncelerini ifade etti.

Yapımcı Mehmet Bozdağ ve içerisinde Ahmet Yenilmez (Demirci Davut), Yiğit Uçan (Boran Alp), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Erkan Avcı’nın (Nikola) bulunduğu oyuncu kadrosu, kitap fuarında bulunan stantları da gezdi. Mehmet Bozdağ, yazar İhsan Süreyya Sırma’ya kitap imzalattı. Kitap alışverişi yapan Bozdağ ve oyuncu kadrosu, hayranlarıyla fotoğraf çekilirken bir yandan da festivalin tadını çıkardı.