EMK’den ‘Çevir Bakalım’ Etkinliği

05.11.2019

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (SAÜEMK) tarafından “Çevir Bakalım” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler, hem eğlendi hem de kıyasıya mücadele etti.

Çevir Bakalım etkinliğinde 9 adet komisyondan oluşturulan takımlar yer aldı. Eğitim, Kurumsal İletişim, Teknik Gezi, Toplumsal Duyarlılık, Bilişim ve Medya, Proje, Eğitim, İnsan Kaynakları ile Finansal başlıklı komisyonlar, etkinlikte birbirleriyle yarıştı.

Hazırlanan çarkı çeviren komisyonlar, çarkta kendilerine denk gelen oyunları oynayarak kendi aralarında 1 dakikalık süreyle yarıştılar. Etkinlikte ‘bilgi yarışması’, ‘sessiz sinema’, ‘ben kimim’, ‘bilmece’, ‘tabu’, ‘şıklı sorular’ ve ‘izle söyle’ olmak üzere toplam 7 oyun oynandı. Takımlar arasında beraberlik olduğu zaman beraberliği bozmak adına tabu oyunu oynandı.

Yaklaşık iki saat süren etkinlikte Sosyal Faaliyet komisyonu, diğer komisyonlara üstünlük sağlayarak birinci olmaya hak kazandı.

05/11/2019 Nurşen Şügür