Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bitirme Çalışmaları Sergilendi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bitirme Çalışmaları Sergilendi
09.06.2016
1.242
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde “Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışmaları Sergisi” düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 7 Haziran’da gerçekleşen sergide elektrik-elektronik mühendisliği alanının çeşitli konularında yapılan 86 ekip çalışması sunuldu. Sektörün önemli firmalarının da katıldığı sergide Otomatik Vitesli Bisiklet (OVIB), akıllı bisiklet, insansız hava araçları, insansız kargo uçağı modeli, üç boyutlu yazıcı, görüntü tanımalı konveyör bant sistemi, akıllı evler, araçlar arası mesafe koruma sistemleri, dalga ile enerji üretimi, uzaktan su sayacı okuma sistemi, uyku apnesi teşhis sistemi, mikroşebeke protototipi, havadan su üretimi, motor konum ve hız kontrolleri, anten tasarımları, TV vericisi tasarımı, işaret dili yapan robot, robotik el, iris ve ses tanıma sistemleri, gerilim regülatörü ve blumlein gerilim darbe üreteci tasarımları gibi birçok çalışma yer aldı.

Sergiye Sakarya Valiliği, SEDAŞ, LUCAS Elektrik, Başak Traktör, Hilkar Elektrik, Sakarya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Serdivan Belediyesi, Metrik Mühendislik, ETA Elektroteknik, Tüvasaş kurum ve kuruluşlarından temsilciler de katıldı.

09-06-2016 / ST
1.242 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.