Eğitim Fakültesinde Tanışma Toplantısı Düzenlendi

16.11.2020

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Dekan Prof. Dr. Rüştü Yeşil başkanlığında tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya fakülte dekan yardımcıları Doç. Dr. Zeynep Demirtaş, Dr. Öğr. Üyesi Mithat Takunyacı ve araştırma görevlileri de katıldı.

Dekan Prof. Dr. Rüştü Yeşil başkanlığında gerçekleşen toplantıda, araştırma görevlileri ile fakülte dekanlık iş birliği içerisinde akademik gelişme, öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli hale getirilmesi ve akademik bilgi ve deneyimlerin topluma mal edilmesi konuları ele alındı.

Toplantıda, çalışma ekiplerinin oluşturulması ve düzenli olarak dekan başkanlığında toplantıların yapılması ve belirtilen çalışma alanlarında faaliyetleri üretmek ve yönetmek üzere Araştırma Görevlileri Çalışma Organizasyonu Platformu kurulması kararı alındı.

Toplantı, araştırma görevlilerinin gerek bu süreçte daha etkin rol almaları gerekse yaşadıkları sorunlarla ilgili görüş ve önerilerinin alınması ile tamamlandı.