Eğitim Fakültesi’nin Akademik Kurulu yapıldı

Eğitim Fakültesi’nin Akademik  Kurulu yapıldı
30.11.2023

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Rektör Prof. Dr. Hamza AL ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer UYGUN katılımlarıyla Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurulda, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü YEŞİL Fakültede gerçekleştirilen akademik faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL, Sakarya Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olmak için önemli bir hedefinin olduğuna dikkat çekerek öğretim elemanlarından yayın ve proje konusunda çalışmalar yapmasını istedi.

Akademik kurul toplantısı Fakülte öğretim üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasından sonra son buldu.