E-Ticaret ve Sosyal Medya Zirvesi Yapıldı

27.02.2015

Sakarya Üniversitesi Sanayi İşbirliği Öğrenci Topluluğu( SAÜSİ), Üretim Araştırmaları Topluğu( SÜAK) ve SAÜ Teknoloji Transfer Ofisi ( adaptto) tarafından düzenlenen E Ticaret ve Sosyal Medya zirvesi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Kliksa Yaşam Ürünleri Kategori Müdürü Onur Alaca,  kariyername.com E-Ticaret Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Müdür Serkan Hacıömeroğlu, İdeasoft İş Geliştirme Müdürü Eray Şentürk ve TRT’de yayınlanan “Gençler Uçuyor” programı yapımcısı Ömer Ekinci ile ekibinin katıldığı zirveye SAÜ öğrencileri büyü ilgi gösterdi.

Sabah 09.00’da başlayan program, 4 ayrı oturum şeklinde düzenlendi. Günümüz iş dünyasında e- ticaretin önemi  ve giderek hayatımızda daha çok yer kaplayan sosyal medya olgusunun masaya yatırıldığı seminerlerin ardından katılımcılara plaketleri verildi.

27/02/2015 – EH