Düsseldorf Üniversitesi’nden SAÜ’ye Ziyaret

22.05.2014

Düsseldorf Üniversitesi Makine ve Proses Mühendisliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Karl Schwister, aynı fakülteden Öğretim Üyesi A. C. Benim ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Monika Katz, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

SAÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü ile Düsseldorf University of Applied Sciences (Düsseldorf Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) arasında 2005 yılında yapılan Erasmus anlaşması çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasındaki işbirliğini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve Rektörlük ile mevcut ilişkilerin daha da arttırılması, çift diploma programlarının açılabilmesi ile ilgili çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

22/05/2014 – ST