Dünya Dans Günü Gösterisi

03.05.2019

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü tarafından Dünya Dans Günü kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü tarafından düzenlenen dans gösterisi, 2 Mayıs Perşembe günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dünya Dans Günü kapsamında düzenlenen gösteride, Şahin Okulları Sahne Sanatları Kulübü, Geyve Halk Eğitim Merkezi, Apsınra Dans Topluluğu ve Bir Nefes Anadolu Halk Dansları Topluluğu yöresel danslar sergiledi.

Etkinlik kapsamında ayrıca, Macar Beden Perküsyon Performansı, İzmir Yöresi Halk Dansları, Tango Performansı, Hip-Hop Gösterisi, ve Trabzon yöresi halk dansları sergilendi. SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, tango gösterisi ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Gösterinin sonunda, topluluk temsilcilerine plaket takdim edildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Dünya Dans Günü etkinlikleri, izleyicilerden tam not aldı.

03.05.2019 – YC