Gök Gürültülü

Dört Üniversitenin İş Birliğiyle Çalıştay Düzenlenecek

31.03.2021

Sakarya Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ) Çevrimiçi Öğrenmede Kalite Güvencesi” çalıştayı için hazırlık toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç katıldı. Ayrıca TYYÇ kapsamında “Lisans Düzeyinde Çevrimiçi Öğrenme Ortamlarının Tasarlanması: Planlama, Uygulama, Değerlendirme ve İyileştirme” kitabının editörler kurulunda yer alan Prof. Dr. Mübin Kıyıcı, Dr. Öğretim Üyesi Barış Çukurbaşı ve Öğr. Gör. Dr. Nazire Burçin Hamutoğlu da toplantıda yer aldı.

Dört üniversitenin işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan çalıştayda, Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi kapsamında kitap çalışmaları hakkında bilgi alan üniversite rektörleri, çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini editörlere ilettiler.

10.664 kez görüntülendi.