‘Doğru Planlama ile Sağlam Yarınlar’ Seminerleri

09.06.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Adapazarı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Abdullah Şenaslan ‘Gençlik Haftası’ kapsamında Batman, Diyarbakır ve Siirt’teki lise öğrencileriyle söyleşi düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Abdullah Şenaslan Batman Beşirli, Diyarbakır Ergani ve Siirt Kurtalan’da ‘Kariyer Planlaması’ söyleşileri düzenledi. “Doğru Planlama ile Sağlam Yarınlar” başlıklı seminerlerde Öğr. Gör. Şenaslan, lise öğrencilerine gelecek planlamalarında doğru yönlendirilme ve üniversite tercihleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Türkiye’de ‘Gençlik’ konuları hakkında birçok kitabı ve çalışmaları bulunan Öğr. Gör. Şenaslan, köy okullarına giderek gençlerin dezavantajlı durumunu tersine çevirmek için çalışmalar yürütmektedir.