Doç. Dr. Osman Titrek, SSCI Dergisine Misafir Editörlük Yaptı

Doç. Dr. Osman Titrek, SSCI Dergisine Misafir Editörlük Yaptı
12.05.2016
755
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Osman Titrek, uluslararası indeksli bir dergide misafir editörlük yaptı.

Doç.Dr. Osman Titrek, SSCI ve Scopus gibi uluslararası indeksli veri tabanlarında taranan “The Antropologist” adlı uluslararası dergide “Special Issue: New Perspectives to Develop Society: Lifelong Learning and Leadership” adlı 24’üncü sayılı ve 1 numaralı özel sayının editörlüğünü yaptı.

45 ayrı makale

Sakarya Üniversitesi’nde görev yapan akademisyenlerin de beş adet makalesinin yayınlandığı özel sayı konusunda bilgiler veren Doç.Dr. Titrek, özel sayıda Türkiye, ABD, Afganistan, Çek Cumhuriyeti, Çin Halk Cumhuriyeti, Hırvatistan, Sırbistan, Slovakya, Tanzanya, Tayvan gibi birçok farklı ülkeden akademisyenlere ait toplam 45 makalenin yayınlandığını söyledi.

Sakarya Üniversitesi’nin kalite yolculuğunda önemli bir adım daha attıklarını belirten Doç.Dr. Titrek, Eğitim Fakültesi’nde Dekan Prof.Dr. Firdevs Karahan’ın desteği ile devam ettiklerini ifade etti. Bu başarılı hamlenin SAÜ Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas’ın da liderliği ve vizyonu ile Sakarya Üniversitesi’ni uluslararası alanda daha da yukarılara taşıyacağını kaydeden Doç.Dr. Titrek, verdikleri destekten dolayı Prof. Dr. Elmas ve Prof. Dr. Karahan’a teşekkür etti. Özel sayıya şu linkten ulaşılabilir: “http://krepublishers.com/02-Journals/T-Anth/Anth-24-0-000-16-Web/Anth-24-0-000-16-Contents/Anth-24-0-000-16-Contents.htm”

Akademisyenlere açık davet

ICLEL 2016 konferansının 21-23 Temmuz 2016 tarihlerinde Letonya’nın Liepaja Üniversitesi’nde yapılacağı bilgisini de veren Titrek, bu konferansa katılacak akademisyenlerin çalışmalarından daha başarılı yeni uluslararası ve SSCI’da taranan yayınlara imza atacaklarını belirtti. Titrek, tüm akademisyenleri ve araştırmacıları ICLEL 2016 konferansına bildiri ile katılmaya davet etti.

12-05-2016 / ST
755 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.