Diş Hekimliği Fakültesi Onaylandı

26.08.2013

Sakarya Üniversitesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi kurulması teklifi, YÖK tarafından onaylandı.

Sakarya Üniversitesi Senato Toplantısı’nda Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararı Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylandı.

Kurulacak olan Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Sakarya ili ve çevresine çağdaş, nitelikli ve zamanında ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmesi, ülkemizin ihtiyacı olan uzman diş hekimlerinin yetiştirilmesi, Toplumun ağız ve diş sağlığı konusundaki bilgi, davranış ve eksikliklerini tespit ederek bunların giderilmesine yönelik projelerin geliştirilmesi hedefleniyor.

26/08/2013 – YC