Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

12.01.2021

SAÜ Kültür ve Kongre Merkez’inde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hatem Akbulut ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri de katıldı.

SAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Akın, fakültenin kurulduğu günden bu yana gelmiş oldukları durumu değerlendirdi.

Prof. Dr. Akın Covid-19 Pandemi döneminde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını, pandemi sonrası örgün eğitim başladığında yapılacak olan planlamalardan da bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hatem Akbulut ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, öğretim üyelerinin sorularını yanıtladı.

73.980 kez görüntülendi.