Rüzgarlı

Devlet Konservatuvarından Sıra Gecesi

06.04.2018

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından Sıra Gecesi konser düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan konsere eski SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın yanı sıra Sakarya il protokolünden birçok isim izleyici olarak katıldı. Öğretim üyeleri, öğrenciler ve Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel türküler seslendirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Sertan Demir’in hazırlayıp sunduğu konsere TRT Ankara Radyosu Sanatçısı İlker Gökkaya da konuk sanatçı olarak katıldı.

“Urfalıyam Ezelden”, “Nemrudun Kızı”, “Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar” başta olmak üzere birçok sevilen türkünün seslendirildiği konser yaklaşık iki saat sürdü.

06-04-2018 / ST