‘DESI’ Erasmus Yoğun Program Projesi Başladı

‘DESI’ Erasmus Yoğun Program Projesi Başladı
06.06.2012
598
A+
A-

Eğİtim Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen DESI Erasmus Yoğun Programı Projesi başladı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen DESI Erasmus Yoğun Programı Projesi  kapsamında 3 farklı ülkeden 8 öğretim elemanı ve 16 öğrenci, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayrakcı’nın koordinatörlüğünü yaptığı DESI (Developing Effective Schools for Inclusion) Erasmus Yoğun Programı Projesi, Esentepe Kampüsü’nde 4 Haziran Pazartesi günü başladı.

Projenin açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayrakcı, Sakarya Üniversitesi’ni, Eğitim Fakültesini ve projeye Türkiye’den katılan katılımcıları tanıttı. Projede ilk dersi ise “Etkili Okul” konusunda Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Titrek sundu.

SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen DESI (Developing Effective Schools for Inclusion) Projesine Sakarya Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile İspanya, Portekiz ve Litvanya’dan 24 katılımcı katılıyor. 2 hafta sürecek proje kapsamında öğretim elemanları ve öğrenciler “okul geliştirme”  ve “etkili okul” konularında dersler ve çalışma grupları organize edecekler. Akademik çalışmaların yanı sıra, proje kapsamında kültürel ve sosyal aktiviteler düzenlenecek.

06/06/2012 – Haber Merkezi


598 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.