Cumhuriyet Kupası Spor Şöleni

27.10.2014

Sakarya Üniversitesi’nde her yıl geleneksel olarak Ekim ayı içerisinde yapılan “Cumhuriyet Kupası”, bu yıl da öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ve büyük bir coşku içerisinde geçen etkinlikler, kampüste şenlik havası estirdi. Vize sınavları öncesinde, öğrencilerin motivasyonlarını yükselterek performanslarına katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikler kapsamında, toplam 8 branşta boy gösteren öğrenciler, sergiledikleri performanslarla arkadaşlarına heyecan dolu anlar yaşattı. Katılımın yüksek olduğu etkinlikler sonunda öğrenciler, bir sonraki spor şölenini sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Etkinliklerin sonunda, spor müsabakalarını kazanan öğrenciler için 31 Ekim Cuma günü Saat 16.00’da, Öğrenci Yurdu C Blok’da (Eski Otel) ödül töreni düzenlenecek.