Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerinden Sergi

31.12.2018

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin ‘Okul Öncesi Eğitiminde Materyal Geliştirme’ dersinde yapmış oldukları materyallerin sergisi açıldı.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 1. katında açılan sergide 140 çocuk gelişimi bölümü öğrencisi görev aldı ve bu öğrencilerin hazırlamış olduğu eğitici oyuncaklar, duyu materyalleri, müzik aletleri, hikaye anlatma materyalleri, kuklalar ve maskelerden oluşan binin üzerinde materyal sergilendi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Alaaddin Ağcadağ’ın koordinatörlüğü ile hazırlanan sergiye, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan,  SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin Altundemir, SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları, Öğretim Görevlileri ve farklı okullardan, öğretmen ve anaokulu öğrencileri katılım gösterdi.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören serginin sonunda Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu ikramlar katılımcılara sunuldu.

31.12.2018 – YC