Çınaraltı Akademi Sektör Buluşmaları

Çınaraltı Akademi Sektör Buluşmaları
07.09.2023
1.679
A+
A-

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Çınaraltı Akademi Sektör Buluşmaları’nın bu haftaki konuğu Workcube CTO’su Ömer Turhan oldu.

‘Dijital Dönüşüme Liderlik Etmek’ başlığı ile SAÜ Çınaraltı Kafe’de düzenlenen etkinliğe, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al,  Rektör Yardımcı Prof. Dr. Emrah Doğan, Sakarya Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

SAÜ Çınaraltı Kafe’de düzenlenen etkinlikte Workcube CTO’su Ömer Turhan, iş hayatındaki deneyimlerini aktararak öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Sakarya Üniversitesi olarak bu tür etkinliklerin sürekli olarak devam edeceğini ifade eden SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, ‘Öğrencilerimizi sektör temsilcileri ile biraraya getirerek,  onların hayat ve iş tecrübelerinden faydalanmalarını arzu ediyoruz. Bu tarz etkinliklerle dünyadaki değişim ve gelişime açık, kendini sürekli olarak geliştiren öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizin akademik ve profesyonel iş yaşamına başlarken kendinden daha da emin adımlarla ilerlemesini istiyoruz. Sakarya Üniversitesi ailesi 250 bini aşkın mezunu ile kocaman bir aile. Araştırma Üniversitesi olma yolunda bir bütün olarak hareket ederek, öğrencilerimizi de proje ekosistemine dahil ediyoruz. Öğrencilerimizin proje yönetimi konusunda becerilerini geliştirmeleri için eğitim ve bilgilendirme toplantılarına devam edeceğiz” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Al, katkılarından dolayı Ömer Turhan’a teşekkürlerini iletti.


1.679 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.