Çevre Mühendisliğinde Coğrafi Bilgi Sistemleri

27.03.2018

Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Topluluğu tarafından “Çevre Mühendisliğinde Coğrafi Bilgi Sistemleri” konulu bir seminer düzenlendi.

SAÜ Mühendislik Fakültesinde yapılan seminere NETCAD Yazılım’dan Sercan Yılmaz konuşmacı olarak katıldı. NETCAD’in ne olduğu ve nerelerde kullanıldığı konularında Çevre Mühendisliği öğrencilerini bilgilendiren Yılmaz, NETCAD yazılımını öğrenen ve yazılımın sertifikasına sahip olan kişilerin kamuda ve özel sektörde rahatlıkla iş bulabileceğini belirtti.

Yazılımın mühendislik projelerinde önemli rol aldığını ve çoğu projede kullanıldığını dile getiren Yılmaz, yazılımı akademisyenlerin de rahatlıkla kullanabileceğini söyledi.

27/03/2018 – ST