Cem Öğretir Seminer Verecek

Cem Öğretir Seminer Verecek
04.10.2011
2.945
A+
A-

Ünlü haber spikeri Cem Öğretir Sakarya Üniversitesi’ne geliyor.

ATV ana haber bülteni sunucusu Cem Öğretir 12 Ekim Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir günlük “Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimi” verecek.

SAÜ Genç Yöneticiler Topluluğu tarafından düzenlenen ücretsiz eğitim sonunda katılıcılara sertifika verilecek. Kontenjanların sınırlı olduğu seminere son başvuru tarihi 11 Ekim Salı. Seminere katılmak isteyenler 3 Ekim’den itibaren Kampüs Kafeteryada açılacak kayıt standına başvurabilirler.

İki oturum halinde düzenlenecek seminerin ilk oturumu 10:00-11:45, ikinci oturumu 12:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Seminerin içeriği şöyle:

Ses ve söyleyiş yanlışlarının düzeltilmesi ve doğru konuşmanın temeli olan fonetik kurallarının öğretilmesi, nefesin doğru ve gerekli biçimde alınıp kullanılabilmesi, sesin etkili bir düzeye ulaştırılabilmesi, seslerin doğru yerden ve doğru zamanlamayla çıkartılabilmesi, artikülasyon çalışmaları, diksiyon, etkili Türkçe,  karşılıklı konuşmalar, topluluk önünde yapılan konuşmalar, günlük konuşmalar, amaçlı konuşmalar, hazırlıksız konuşmalar ve konuşmada vücut dilinin rahat kullanımı, dil bilinci, anadilimizin renklerinin, boyutlarının, gücünün bilincine varma ve geliştirme, kişilerin özbenlik ve yaratıcı özelliklerinin ortaya çıkarılması, kişiler ya da topluluklarla kurulması gereken iletişimin güçlendirilmesi, hayallerimiz, düşüncelerimiz, dilimiz ve davranışlarımız arasındaki bağlantı, günlük yaşantımızda sık sık karşılaştığımız iletişim kazalarından kurtulmanın yolları, dil ve iletişim becerileri.

Cem Öğretir Kimdir?

Cem Öğretir, Eskişehir Anadolu Üniveristesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 32.Gün Haber Programı, Show TV Haber Merkezi, Star TV Haber Merkezi’nde muhabir, editör ve sunculuk görevlerinde bulundu. Belgesel, reklam ve film seslendirmeleri yaptı. CNN Turk Haber Merkezi’nde editör ve sunuculuk, Haber Turk’te ana haber sunuculuğu yapan Cem Öğretir halen ATV ana haber sunuculuğuna devam ediyor.

04/10/2011 – SAÜ BHİM

 

 

 
2.945 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.