Caps Yarışması Başladı

Caps Yarışması Başladı
02.05.2016
1.541
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen caps yarışması başladı. Bu eğlenceli yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz 02-22 Mayıs tarihleri arasında hazırladıkları üniversite, eğitim ve sınav temalı özgün capsleri #saudecaps #habersau veya #saudefinaller etiketiyle paylaşabilirler. Paylaşılan capsler arasından seçilecek en iyi 3 capsin sahibi sürpriz hediyeler kazanacak. Yarışmaya katılım koşulları şöyle:

Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü ‘Caps Yarışması’ Katılım Koşulları

1. Yarışmaya Sakarya Üniversitesi öğrencileri katılabilir.

2. Capslerin konusu ‘üniversite, eğitim ve sınavlar’ olacaktır.

3. Capsler kişilerin kendi twitter veya facebook hesapları üzerinden #saudecaps #habersau veya #saudefinaller etiketiyle paylaşılacaktır. Bu etiketler dışındaki paylaşımlar dikkate alınmayacaktır.

4. Bu etiketlerle paylaşılan capslerden Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından belirlenenler www.twitter.com/habersau  ve www.facebook.com/habersau  adresi üzerinden retweet edilecek veya paylaşılacaktır.

5. www.twitter.com/habersau  ve www.facebook.com/habersau  adresinden yayımlanan paylaşımlar içinden en çok etkileşim (beğeni, retweet, paylaşım) alan capsler içinden yapılan değerlendirmeyle belirlenen birinci, ikinci ve üçüncü caps sahibi ödüllendirilecektir.

6. Capslerin etik ilke ve ahlaki kurallara uygun olması gerekir.

7. Olumsuz örnek teşkil eden, insanları zararlı alışkanlıklara yönlendiren, hakaret ve küfür içeren capsler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

8. Capslerin özgün olması beklenmektedir. Başka yerlerde yayımlanmış ve özgün olmayan capslerin sorumluluğu yarışmaya katılanlara aittir.

9. Yarışmaya katılan capslerin hukuki ve cezai sorumluluğu tamamen katılımcılara aittir.

10. Sakarya Üniversitesi İletişim koordinatörlüğü tarafından yayınlanmış olan capsler üniversiteye ait tüm platformlarda kullanılabilir.

11. Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü yarışma ile ilgili her türlü tasarrufa sahiptir.

 

02/05/2016 / ILKO

 
1.541 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.