Hafif Sağanak

ÇAP Ve Yandal Sonuçları (2018-2019)

07.09.2018

Sakarya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal sonuçları açıklandı.

2018-2019 ÇAP-YANDAL SONUÇLARINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇAP- Yandal program başvurularında asil olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

– Asil olarak bir programa yerleşen öğrencilerimiz 10 – 12 Eylül 2018 tarihlerinde, SABİS hesaplarına giriş yaparak  Diğer İşlemler >> Çap/Yandal Sonuç ve Kayıt ‘ı seçecekler. Sayfada çıkan onaylama butonunu tıklamak suretiyle kayıt hakkı kazandığı ÇAP veya Yandal programına kaydını yapacaktır.

– Verilen süre içinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

– Kayıt yaptıran öğrenciler sistem üzerinden kayıt işlemlerini iptal edemezler.

– Kaydını onaylayan öğrencimiz 17-19 Eylül 2018 tarihlerinde ders kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

ÇAP- Yandal program başvurularında yedek listede olan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

-Yedekten sırası gelen öğrenciler 19 Eylül 2018 tarihinde SABİS hesaplarından “https://ogr.sakarya.edu.tr/tr/Basvuru/GecisProgramKayit” kayıt yapabileceklerdir.

07 Eylül 2018

Öğrenci Dekanlığı