Yağışlı

Çağdaş Sanat Buluşmaları Sakarya Üniversitesinde

24.12.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) tarafından “Çağdaş Sanat: Çok Uzak Fazla Yakın” konulu panel düzenlendi.

“Çağdaş Sanat Buluşmaları” kapsamında STMF Gizemfrit Amfisinde gerçekleşen panele çok sayıda sanatsever katıldı. Panelde Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Marcus Graf, Sanatçı Burçak Bingöl ve Sanatçı Seçkin Prim konuşmacı olarak katıldı.

Akbank Sanat desteği ile 2010 yılından itibaren Contemporary Istanbul’un işbirliğinde düzenlenen “Çağdaş Sanat Buluşmaları” etkinliklerinin Sakarya Üniversitesi ayağında, çağdaş sanatın gündelik hayatla iç içe olmasına rağmen çok uzak bir yerde durduğu algısı konu edildi.

24-12-2018 / ST