Bir Yuva da Senden Olsun

24.05.2019

Sakaryalı hayvanseverler, sokak köpekleri için ‘Bir yuva da senden olsun’ kampanyası başlattı.

Sakarya Üniversitesi’nde çalışan Nurullah Altun, Sibel Arın Sezer ve Mehmet Zorlu, kampüste zor şartlarda yaşayan yüzlerce köpek için yuva seferberliği başlattı. Üniversite yönetiminin de desteklediği proje kapsamında, hafta sonlarında can dostlar için bir araya gelen gönüllüler, firmalardan topladıkları ahşap paletlerden yuva yapıyor. Bu yuvaları satın alarak projeye destek olan hayvanseverlerin ismi ise yuvalara veriliyor.

Milliyet -24 Mayıs 2019