Rüzgarlı

Bir Saz ve Bir Ses ile Türküler

22.04.2016

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından “Bir Saz Bir Ses” adlı bir konser düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde solist olarak Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Birsel Hasçelik, sazda ise Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Mehmet Kürşad Türkay yer aldı. Enstrüman olarak sadece sazın kullanıldığı konserde Hasçelik, yurdun farklı yörelerinden seslendirdiği türkülerle izleyicilere doyumsuz bir akşam yaşattı.

Öğretim üyeleri, öğrenciler ve Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği konser yaklaşık bir saat sürdü.

22-04-2016 / ST