Bir Bilge Şair Sezai Karakoç

13.11.2015

Sakarya Üniversitesi’nde, Sosyal Bilinç ve Fikir Topluluğu ile Şiir Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği “Bir Bilge Şair Sezai Karakoç” etkinliği düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Şair Sezai Karakoç’un hayatı ve şiirleri ele alındı. Etkinlikte Karakoç’un şiirlerini ve düşüncelerini anlatan bir konuşma yapan Şair ve Yazar Ercan Yılmaz, öğrencilere unutulmaz bir şiir gecesi yaşattı.

Konuşmanın ardından topluluk öğrencileri, Sezai Karakoç’un “Monna Rossa”, “İnci Dakikaları”, “Köşe”, “Leyla Köşesi”, “Doğum”, “Sürgün” ve “Ülkelerden Başkentler Başkentine” adlı şiirlerini okudular.

13/11/2015 – ST