Hafif Yağmur

VEFAT:Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nde görevli Doç. Dr. İbrahim ÖZÇELİK’in kayınvalidesi vefat etmiştir.

VEFAT:Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nde görevli  Doç. Dr. İbrahim ÖZÇELİK’in kayınvalidesi vefat etmiştir.
04.10.2017

Üniversitemiz Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde görevli öğretim üyelerinden Doç. Dr. İbrahim ÖZÇELİK’in kayınvalidesi Ünzile TUNCAY vefat etmiştir.

Cenazesi 4 Ekim 2017 Çarşamba bugün Başiskele Kocaeli Bahçecik Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İletişim:

Doç.Dr. İbrahim ÖZÇELİK