Bilgisayar Topluluğu Üyeleri Tanıştı

10.10.2019

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tanışma toplantısı düzenledi.

SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesinde yapılan toplantıda topluluğun genel tanımı ile amaç ve hedefleri anlatıldı. Toplantıda topluluğa katılmak isteyen öğrencilere bilgiler verildi.

“Amaç; eğitime katkıda bulunmak”

Bilgisayar Topluluğunun Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Yüksel Yurtay, önceki dönemlerde gerçekleştirdikleri etkinliklerden bahsetti. Yurtay, “Özellikle öğrencilerimizin içine kapanık bir profilde eğitimlerine devam etmelerini istemiyoruz. Onlarla birlikte yapacağımız etkinliklerde, eğitime katkıda bulunmak amacındayız” dedi.

“Etkinlikler sürecek”

Öğr. Gör. Yüksel Yurtay, yeni dönemde de etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Ülke genelinde düzenlenen bilişim sektörü ile ilgili etkinliklere katılım sağlayıp, geziler düzenleyeceğiz. Sektörün uzmanlarıyla ‘workshoplar’ yapacağız” diye konuştu.

Toplantının sonunda topluluğa kayıt olmak isteyen öğrencilerin üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

09.10.2019 / İzge Belma Yılmaz