Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Proje Yarışması

02.03.2017

Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yönelik ödüllü bir proje yarışması düzenleniyor.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünün düzenlediği yarışmada, öğrencilerin disiplinlerarası proje geliştirme ve grup çalışması yeteneğinin artırılması amaçlanıyor.

Sadece Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin katılabileceği yarışmada birinciye 500 TL, ikinciye 350 TL, üçüncüye ise 200 TL ödül verilecek. Proje yöneticisinin Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olması gerektiği yarışmada, takım çalışmasında ise sayı limiti bulunmuyor.

Başvurular 15 Mart’a kadar “www.bit.do/SAUCS_Proje2017” adresine online olarak yapılacak. Projelerin son teslim tarihi 5 Mayıs, sonuçların duyurulması ve ödüllerin verilmesi ise 20 Mayıs olarak belirlendi.

Proje hazırlayarak çalışır halde sonuçlarını gösteren ekiplere katılım belgesi verilecek. Projelerin değerlendirilmesi ise Bilgisayar Mühendisliği bölümünce oluşturulacak üç kişilik jüri tarafından yapılacak.

02-03-2017 / ST