Gök Gürültülü

Başsavcı Özel’den Rektör Elmas’a İade-i Ziyaret

Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a iade-i ziyarette bulundu.

Başsavcı Özel’den Rektör Elmas’a İade-i Ziyaret
14.04.2017

Sakarya Üniversitesi ve son yıllarda üniversitede yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Elmas, yeni görevinde Başsavcı Mehmet Özel başarılar diledi.

Sakarya Üniversitesi’nin şehrin en önemli markalarından birisi olduğunu belirten Özel, üniversitenin başarılarının devamını dilediğini söyledi.

14/04/2017 – HAY