Gök Gürültülü

Başkan Toçoğlu’ndan Rektör Savaşan’a Veda Ziyareti

07.03.2019

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

31 Mart sonrasında görevi devredecek olan Zeki Toçoğlu, Rektör Prof. Dr. Savaşan’a makamında veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman da hazır bulundu.

Başkan Zeki Toçoğlu’nun hizmet süresi boyunca Sakarya’ya önemli katkılarda bulunduğunu belirten Rektör Savaşan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Toçoğlu da Sakarya’nın geleceği ve daha iyiye ulaşması için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını belirterek, Sakarya Üniversitesini temsilen Rektör Savaşan’a şehre olan katkıları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

07-03-2019 / ST