Bakırlı Köyü Kütüphanesi Açıldı

05.12.2017

Sakarya Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından yürütülmekte olan Ferizli ilçesi Bakırlı Köyü İlkokul/Ortaokulu Kütüphanesi çalışmalarının üçüncü adımı tamamlandı.

Ferizli ilçesi Bakırlı Köyü İlkokul/Ortaokulu Kütüphanesi için Sakarya Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından yürütülen çalıştay serilerinin üçüncü adımı olan “Uygulama Atölyesi”, 4-5 Kasım 2017 tarihlerinde tamamlandı. Kütüphane açılışı, 29 Kasım 2017 tarihinde Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, mimarlık bölümü öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bağışla toplanan bin 200 kitabı kategorilere ayıran SAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri, Bakırlı Köyü İlkokul/Ortaokulu’nda mekansal çözümler için araştırmalarda bulundu. Şehirdeki inşaat ve mimarlık firmaları ile görüşmelerde bulunarak gerekli malzemeleri bağış yolu ile toplayan öğrenciler, okul kütüphanesi için gerekli olan boya ve tadilat işlerini kendileri tamamladı.

Sakarya Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrencileri tüm süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

05.12.2017 – YC