Bahar Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bahar Şenlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
09.05.2013
470
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin ikinci gününde sahne alan Türk Pop müziğinin başarılı sanatçısı Sıla, Sakarya Üniversitesi öğrencilerine coşku dolu anlar yaşattı.

Türk Pop müziğin başarılı sanatçısı Sıla, Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde verdiği konserle öğrencileri coşturdu. Söylediği şarkılarla öğrencilere keyifli dakikalar yaşatan Sıla konserine yoğun ilgi gösterildi.

Şenliğin ikinci gününde futbol, sokak basketbolu ve langırt turnuvalarının yanı sıra bilardo turnuvası da yapıldı. Çeşitli aktivitelere etkin katılım sağlayan öğrenciler bir hayli eğlenceli saatler geçirdi. Şenlik alanına kurulan futbol, basketbol ve dans platformunda öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirirken izleyenler de sıranın kendilerine gelmesini heyecanla beklediler. Rekreatif Sahne ve öğrenci gruplarının konserlerinin de yer aldığı şenlik programına, SAÜ’lü öğrenciler yoğun gösterdi.

Bahar Şenliklerin 9 Mayıs Perşembe günü (Bugün) ünlü sanatçı Mehmet Erdem Sakarya Üniversitesi öğrencileri ile buluşacak.

09/05/2013 – YC


470 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.