Hafif Yağmur

Bahar Dönemi 4 Şubat’ta Başlıyor

01.02.2019

Sakarya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi, 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim gören yaklaşık 57 bin öğrencinin derse yazılma işlemleri, 28 – 30 Ocak tarihleri arasında tamamlandı. Derse yazılma yapmayan, açılmayan ders yerine yeni ders seçimi yapmak veya ilave ders almak isteyen öğrenciler, 1 – 3 Şubat tarihleri arasında ders kayıtlarını yapabilecekler. Mazeretli derse yazılma işlemleri ise 4 – 8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“Öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Yeni eğitim öğretim yarıyılında öğrencilere başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, “Üniversite olarak öğrencilerimize en iyi eğitim, araştırma ve sosyalleşme imkânlarını sunmak istiyoruz. Eğitim, araştırma ve toplumsal hizmet alanlarında önemli bir potansiyele sahip olan üniversitemiz, bu potansiyelinin farkındadır. Bu potansiyeli etkin bir şekilde kullanmak ve de aşmak hedefimizdir. Dinamik akademik kadromuz, evrenseli kavrayan ama bu topraklardan güç alan anlayışımız ile öğrencilerimize en iyi eğitimin verilmesi için çalışıyoruz. Yeni dönemin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.

01-02-2019 / ST