ATAMA: İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Aytekin İşman Atandı

ATAMA:  İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Aytekin İşman Atandı
31.07.2017

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanlığını vekaleten yürüten Prof. Dr. Aytekin İşman asaleten yeniden atandı.

Prof. Dr. Aytekin İşman kimdir ?

1964 yılında Bandırma’nın Bereketli Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa’nın Ahmetli İlçesi’nde tamamladı. 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı, Eğitim Bilimleri Bölümü’nü bitirdi. 1994 yılında New York Üniversitesi Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Bölümü’nde Yüksek Lisans, 1997 yılında da Ohio Üniversitesi Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Bölümü’nde Doktora eğitimini tamamladı. Sakarya Üniversitesi’nde 1997-2000 yılları arasında Yardımcı Doçent, 2000–2006 yılları arasında Doçent olarak görev yaptı. 2006 yılından beri Sakarya Üniversitesi’nde Profesör olarak akademik görevine devam etmektedir.

2013-2017 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olarak idari görevini sürdüren Prof. Dr. Aytekin İşman, 3 çocuk babasıdır.