Aris Üniversitesi ile İşbirliği

12.06.2014

Lübnan Arîs Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi arasında daha önce imzalanmış olan işbirliği protokolü gereği 11 Haziran 2014 tarihinde Aris Üniversitesi öğrencisi Enes Muhammed el-Kahvecî’nin doktora tez savunması SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapıldı. Savunmaya jüri üyesi olarak Arîs Üniversitesinden Prof. Dr. Ahmed Saîd el-Laden (Tez Danışmanı), Prof. Dr. Hilal Derviş, Sakarya Üniversitesinden de İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay ve Prof. Dr. Ahmet Bostancı katıldı.

Tez savunmasında Arîs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hayr el-Lagbânî de hazır bulundu. Savunma bitiminde Arîs Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Hayr el-Lagbânî tarafından SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay’a teşekkür pilaketi takdim edildi.

11/06/2014