Antarktika: Yabancılaşma Üzerine Bir Sergi

22.10.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burak Delier’in eserleriyle yer alacağı “Antarktika: Yabancılaşma Üzerine Bir Sergi”, 25 Ekim 2018 tarihinde Viyana Kunsthalle Wien’de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Küratörlüğünü Vanessa Joan Müller ve Nicolaus Schafhausen’ın yaptığı, güncel sanat eserlerini bir araya getirerek ilişkisizliğin ilişkisi olarak açıklanabilecek yabancılaşma kavramının izini süren sergi, yabancılaşma kavramının bugün nasıl işlendiğini ele alıyor.

Katılımcı sanatçılar video ve fotoğraf işleriyle, güncel var olma ve özneleşme biçimleri arasındaki ilişkileri betimleyerek çalışma zamanı ve boş zaman arasında eriyen sınırları araştırıyorlar.

Sergi, 17 Şubat 2019 tarihine kadar gezilebilecek.

22.10.2018 – YC