Android İşletim Sistemi ve Mobil Uygulamalar

31.10.2013

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Android İşletim Sistemi ve Mobil Uygulamalar’ isimli etkinlik SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından ‘Android İşletim Sistemi ve Mobil Uygulamalar’ isimli bir etkinlik düzenlendi. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterilen etkinliğe, NOMAD Yazılım Danışmanlık Firması’ndan Umut Gökçen Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Umut Gökçen Yılmaz Android işletim sistemi, Android uygulama geliştirme ve Mobil uygulamalar hakkındaki tecrübelerini öğrencilere aktardı.

Etkinliğin sonunda Umut Gökçen Yılmaz’a, SAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

31/10/2013 – YC